De beste kant van Laserontharing

Via de specifieke eigenschappen van de Candela GentleLase Pro U dan ook kan zijn een treatment absoluut betrouwbaar vanwege uw huid. In contrast tot overige systemen is daar geen direct aanraking met een huid zodat dit smeren betreffende gel tijdens een behandeling ook niet benodigd is.

Bij permanent ontharen produceren we behandeling betreffende laserlicht dat geabsorbeerd is via een haarkleurstof melanine. Hierdoor beschadigt de haarwortel en groeit een hoofdhaar ook niet verdere retour. Laserontharing is veilig en beschadigt de huid ook niet.

In een persoonlijk gesprek met een behandelaar ontvangt u al die benodigde informatie en raadgeving op maat, zodat u weet waar u aan toe bent.

 Informeer bij uw zorgverzekeraar die rechten op vergoeding u bezit en raadpleeg de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar. Wellicht heeft u dan ook een verwijsbrief over uw huisarts of ons medische expert benodigd.

Laser ontharen lijkt een gehele simpele en eenvoudig uit te voeren operatie. Maar daarmee is de verzorging onderschat. In Nederland mogen alleen echt opgeleide therapeuten werken betreffende lasers.

Wees op een hoogte over dit laatste nieuws en onze koopjes. Schrijf je meteen kosteloos in wegens onze nieuwsbrief.

Voor IPL worden lichtflitsen op  de te veven huid afgevuurd. Een vitaliteit welke hierbij vrijkomt is via een te verminderen hoofdharen getransporteerd tot het haarzakje, dat haarzakje is verhit en zal defect waardoor er geen nieuwe haren meer uit het haarzakje kunnen groeien.

Die laser maakt bovendien behandeling aangaande een bijzonder koelsysteem (Dynamic Cooling Device technologie). Goede koeling zorgt voor een pijnloze verzorging en geeft extra protectie met de huid. Die eigenschappen meer info zorgen aan comfort en hygiëne tijdens een behandeling.

Na bekijk hier de behandeling vormt zich er roodheid en opzwelling op een plaatsen daar waar een haartjes beschikken over gezeten. Dit is een normale, bestelde reactie en gaat binnen 2 uur tot enige dagen na de treatment afnemen. Zodra u het wilt kan een huidtherapeut een camouflerende crème aanbrengen.

De IPL-systemen zijn allen ontwikkeld na een laser en zijn in het bijzonder populair wegens een heel wat lagere aanschafprijs en wegens de gelegenheid te variëren betreffende golflengten, zodat tevens haarvaatjes en ouderdomsvlekken mogen geraken behandeld.

Niet alle haarzakjes doorlopen die drie fasen op gelijk tijdstip. Op dit ogenblik gekomen met de laserbehandeling zullen sommige haarzakjes in de groeifase bestaan, verschillende zijn in een overgangs- ofwel rustfase.

Er zijn verschillende behandelingen nodig teneinde dit gewenste gebied geheel haarvrij te krijgen. Aan dit meestal zijn er 6 behandelingen nodig om dit bestelde uitkomst te bereiken. Regelmatig bestaan daar desalniettemin alsnog genoeg behandelingen benodigd. Om de huid een momentje rust te geven tussen de behandelingen door, wordt er tussen 2 behandelingen ons rustperiode met 6 weken ingepland.

De flitslamp is geen laser en maakt gebruik van lichtflitsen met een breed spectrum van licht. Het verlangen is zeggen ons flitslicht is niet synchroon, zoals Laserlicht en gaat alle richtingen uit precies zoals gemakkelijk van een gewone lamp.

Een Soprano Ice Laser kan zijn voorzien aangaande de meest geavanceerde lasertechniek op het gebied met definitieve ontharing. Een laser onthaart volkomen pijnloos en zorgt een lang uitkomst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *